Најновије

Чеда Јовановић одбио послушност ЛДП-у

БЕОГРАД- Страначки органи ЛДП тражили су од Чедомира Јовановића да ради на формирању новог либералног опозиционог блока само са Новом странком и покретом Доста је било, пише лист Данас.
Чедомир Јовановић (Фото: ЛДП)

Чедомир Јовановић (Фото: ЛДП)

Како су "Данасу" рекли функционери те странке, они су од Јовановића захтевали да одмах прекине тренутне разговоре о обједињавању опозиције са председником демократа Бојаном Пајтићем, лидером Нове демократске странке, Борисом Тадићем, као и Верољубом Стевановићем, председником странке Заједно за Шумадију. Проблем је, међутим, у томе што се Чедомир Јовановић оглушио о те захтеве својих највиших функционера са намером да настави да ради на окупљању опозиције око Пајтића и Тадића. - Јовановић користи свој ауторитет лидера партије и не жели да послуша вољу скоро свих чланова Политичког савета и општинских одбора партије. Његови изговори се заснивају на наводној жељи да не доприноси још већем раслојавању у ДС и сукобима који су актуелни у странци демократа - истичу Данасови саговорници у ЛДП који су желели да остану анонимни. Објашњавајући разлоге због којих сматрају да би одмах требало прекинути све контакте у вези са обједињавањем опозиционог блока са Пајтићем, Тадићем и Стевановићем, Данасови саговорници наводе њихову искомпромитованост дугогодишњим присуством у политичком животу и власти.
Прочитајте још: „Србија хиљадама миља далеко од банкрота!“
- Какав бисмо ми као опозиција имали кредибилитет да критикујемо актуелну власт са представницима попут Бориса Тадића и Бојана Пајтића. Да би нас грађани схватили озбиљно и дали нам подршку, морамо да наступамо са неупрљаним личностима, који нису били на власти и прокоцкали своје шансе - закључују Данасови саговорници. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА