Најновије

Откривена дуго чувана тајна Леди Дајане и принца Чарлса!

ЛОНДОН - Бивши службеник британске краљевске породице Дики Арбитер који је био њихов портпарол за време брака принца Чарлса и принцезе Дајане, признао је да је био сведок у многим приликама кад Чарлс једноставно није могао скинути руке с Дајане. Често би је само држао и мазио по руци, а тврди да су изјаве о томе како се никада нису волели обично нагађање.
Брак препун тајни (РТС)

Брак препун тајни (РТС)

Међутим, сведочи Арбитер, почетком 90-их година, девет година након њиховог брака ствари су се промениле. У то време, он је тек кратко био у служби, као портпарол за односе са јавношћу, било је јасно да с односом између Дајане и Чарлса нешто не штима. Ништа тада није речено о тој теми, али њихов животни распоред наслућивао је брачни раскол. Принцеза је све своје време проводила у Кенсингтонској палати, док је принц Чарлс углавном био у Хајгроуву. Чак и ако би због обвеза морао да дође у Лондон, брже боље би се вратио у своје 'уточиште'. Уколико су краљевске дужности налагале заједничко појављивање у главном граду, Чарлс и Дајана би дошли и отишли као пар. На путу кући, краљевски  аутомобил би се зауставио да принц пређе у посебно возило. Дајана би тада продужила сама у Кенсингтонску палату. То је био прави перформанс, али су се сви трудили да то не доспе у јавност. Једном приликом, принц је поломио руку. Његово Височанство имало је посету - никог другог него Камилу Паркер Боулс, а принцу је било некако превише драго што је види. Иако је био поприлично ошамућен због анастезије, био је мање нервозан у њеном друштву. Она се није дуго задржала, но остала је довољно дуго да би се уверила како је њему удобно и да га подсети да је увек у близини ако му што треба.То је био први прави увид у суморну реалност брачног стања принца и Лејди Ди.
Прочитајте још:

Руски артиљерци су спремни на све (ФОТО РЕПОРТАЖА)

Понижавањe Русије води у трећи светски рат!

Године 1980. принц Чарлс посетио је Индију, а док је седео на каменој клупи испред Таџ Махала, култног симбола љубави, обећао је да ће се поновно вратити, овај пут са женом коју воли. Дванаест година касније, требало је организовати посету принца и принцезе од Велса тој земљи. Забринутост због њиховог брака још је више ескалирала, а њихова ПР екипа посебно је била забринута за Лејди Ди. Она се није добро сналазила у врућем, влажном окружењу. Још је више забрињавала чињеница да она проживљава велику емоционалну бол, а сви су се бојали хоће ли  све то издржати. Били су смештени на различитим местима. Медијима је тада било јасно да је њихов брак у кризи, а принц је јасно дао до знања да га више није брига што ће јавност мислити о њиховом браку кад је одлучио да прати принцезу даље по Индији. Извор: Дневник.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА