Најновије

Палма: Бог је рекао Адам и Ева, а не Адам и Стева

Драган Марковић Палма, председник ЈС и председник Скупштине Општине Јагодина, каже у интервјуу за Курир да није променио мишљење о одржавању Параде поноса, да хомосексуалце дели у две групе и да је сигуран да нико из СПС неће бити на улицама Београда ако до шетње дође.
Драган Марковић Палма (принтскрин Јутјуб)

Драган Марковић Палма (принтскрин Јутјуб)

- Нисам за насиље, нисам за крвопролиће и нисам неко ко мрзи људе који другачије мисле од мене. Показао сам да их не мрзим јер сам у библиотеци у Јагодини запослио једну лезбијку, али против тога сам да се мањина руга већини, да нас мањина представља и хоће да нас убеди како два мушкарца у сексу могу да роде дете. Е не могу. Ми се боримо против беле куге. Он је упитао и која су то права ЛГБТ популације угрожена. - Њихова људска права нису угрожена. Па је л‘ ћемо сада да шетају содомисти? Да држи вепра и да прича да је то људско право. Је л ‚ то људско право? Није - казао је Палма за Курир. Лидер ЈС је истакао да без нереда на улицама Београда тај скуп не може да се одржи. - Безбедност полицајаца је угрожена. Имамо људе, нећу да кажем хулигане - ја нисам хулиган зато што кажем да сам против тога да шетају - који су хомофобични и они то једноставно не могу да поднесу. Они знају да је Бог рекао мушкарац и жена - Адам и Ева, да легну и да не знам шта већ раде, а не Адам и Стева. Нисам ја против њих лично да им не дам да шетају, него због тога што ће доћи до проблема јер је Београд велики, не може да се држи под контролом. И сад они да шетају од Владе до Скупштине Србије. Мислим да у те две зграде не станују хомосексуалци. Једино ако хоће некога да извуку. И немам ништа против ни за ове што их подржавају. Иди, бре, тамо живи, седи у четири зида и ради шта хоћеш - поручује Палма.
Бољи су собни од уличних гејева - Али он је унутрашњи, није спољашњи. Он је за просторије. Ти који су за просторије... Имате собне хомосексуалце и оне што шетају. Има доста собних хомосексуалца, немам ништа против њих, као што немам ништа ни против ових што шетају. Али хомосексуалци улични треба да се угледају на собне. Милићевић је собни, овалски. Шта улични желе? Прошли пут су рекли да ће да шетају шест дана. Еј, шест дана... Па је л‘ то сајам аутомобила? Кад тако кажете, испада да су вам ближи „собни“ хомосексуалци. - Нису ми ближи ни једни ни други. Далеко било. Али собни се задовољавају сами, не причају ником, не сликају се, не причају као је то добро и тако даље.
Он је рекао да је спреман да се опклади да Славица Ђукић Дејановић, некадашња министарка здравља и функционер СПС-а, неће отићи на Параду поноса, иако је најавила. - Знам шта Дачић мисли, познајем га ко црвену пару. Његова функција не дозвољава, сигурно постоји неки међународни притисак, не знам... Али, да сам на његовом месту, било ко од тих међународних представника да ми каже да нешто морам да урадим у својој држави, ако сматрам да је то лоше, рекао бих - не. Било би опасно да позивамо на насиље, што не радимо. Чујем, демократе позивају на Параду, мисле да неће да прођу цензус на изборима, па очекују да хомосексуалци гласају за њих. Извор: Курир Прочитајте још:ХАОС У НАЈАВИ: „Образ“ позива на шетњу током геј параде!Кирби потврдио: Идем на геј параду!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА