Најновије

Индијски мистик ништа не једе нити пије преко 70 година!

Прахлад Јани је 85-годишњак који живи у пећини Амба без хране и воде. Каже да је свој дом, у потрази за духовним миром, напустио кад је имао седам година, а са 11 година га је благословила богиња Амба, пише "Spirit Science and metaphysics".
Индијац Прахлад Јани не једе и не пије, фото: Doznajemo.com

Индијац Прахлад Јани не једе и не пије, фото: Doznajemo.com

Од тог благослова, Прахлад Јани живи без хране и воде, а своју одрживост добија из, како тврди „нектара који се филтрира кроз рупу у његовом језику“. Његове тврдње проучавао је тим састављен од 30 научника током три недеље, подвргнувши га низу болничких тестова. У болници су га посматрали уз помоћ надзорних камера и утврдили како ништа није јео ни пио све време колико је тамо провео. Било који други човек би за толико ускраћивања хране и воде преминуо, али Јани није био ни малаксао. Није уринирао ни имао столицу – преноси Магазин.ба. Лекари су били изненађени. ‘Верујемо да је тело Прахлад Јанија прошло биолошку трансформацију као резултат медитације и снажне јоге у потпуно природном окружењу у којем борави’, кажу лекари. Индијски научници претпостављају да је овај феномен повезан с Амртиом Чакром (чакром трећег ока), будући да Веде говоре о томе како је она у могућности да произведе божански сок који садржи живот.
Занимљиво:Ово су научници који су експериментисали са дрогама! Погледајте како!Ко се успротиви, биће убијен: Ако неки доктор створи нову методу лечења болести, која је ефикасна и јефтина, завршио је каријеру!
Његов мозак сличан је 25-годишњаку, а он има 83 године. Његове праксе су некако мистериозно трансформисале биолошко функционисање његовог тела, којем више не треба енергија и храна из материјалних извора. Научно разумевање начина на који се може преживети без хране и воде може помоћи у многим осталим друштвеним сферама, као што је слање човека на далека свемирска путовања. Извор: НовостиОнлине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА