Најновије

Троицки на путу ка врху

Српски тенисер Виктор Троицки са успехом је завршио квалификације и пласирао се у главни жреб АТП турнира у кинеском Шенжену, пошто је савладао Јапанца Тошихидеа Мацуија резултатом 6:2, 7:6 (10:8).
Виктор Троицки, фото: Stevegtennis.com

Виктор Троицки, фото: Stevegtennis.com

Виктор Троицки се враћа на прави пут. Србин, после повратка на терен после једногодишње суспензије од стране ИТФ, бележи константан раст на ранг листи. За скоро три месеца успео је да прескочи безмало 700 места на АТП листи и тренутно је стациониран на 174. позицији. После успешног учешћа у Бањалуци и освајања челенџера Виктор је у Кини успео да забележи две победе у квалификацијама и избори пласман у главни жреб турнира у Шенжену.
Не пропустите:Ђоковић – и даље први на АТП листи!Jовановски изгубила на старту Вухана(ВИДЕО) Ево чиме је Ана Ивановић залудела Јапанце!
Он је као трећи носилац у квалификацијама у последњем колу био бољи од Јапанца Тошихидеа Мацуија резултатом 6:2, 7:6 (10:8). Турнир у Шенжену игра се за наградни фонд од 656.000 долара, а победнику ће припасти 250 АТП бодова. Извор: Вестионлине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА