Најновије

Двери припремају протест и пројекцију филма "Содом" дан пре "Прајда"!

БЕОГРАД - Покрет Двери поручио је данас да ће наставити кампању против одржавања Параде поноса и позвао све породичне људе да им се придруже у протесту заказаном за суботу, 27. септембар.
Владан Глишић (принтскрин Јутјуб)

Владан Глишић (принтскрин Јутјуб)

Члан старешинства Двери Владан Глишић рекао је на конференцији за медије да се Парада поноса злоупотребљава како би се уништавале породичне вредности и, како је подвукао, српски народ на још један начин, у социјалном смислу, упропастио. "Када дођете у ситуацију да држава то претвори у свој пројекат, када (шеф Делегације ЕУ у Србији) Мајкл Давенпорт најави да ће бити на том скупу, онда је време да се скину рукавице и да се више не прича о томе како је то политички коректна геј парада", рекао је Глишић. Према његовим речима Двери ће и ове године наставити кампању против Параде поноса, додавши да је тај покрет од Светског конгреса породица добио документарни филм руског редитеља Андреја Аркадија "Содом" који ће бити приказан јавности. "То је документарац који на најбољи начин сликовито објашњава све оно што смо ми годинама причали, да је пројекат наметања геј параде, а затим марша кроз институције ЛГБТ организација, пројекат који се завршава отимањем деце, злостављањем деце, оним што се зове усвајањем деце, а заправо је то злочин према деци", рекао је Глишић. Он је додао да ће филм моћи да се види на јавној пројекцији током протеста у суботу, 27. септембра, али и да ће се дистрибуирати преко интернета и на улици. Према Глишићевим речима Двери "немају проблем" са хомосексуалцима, већ са онима у фотељама који, без обзира на своје сексуално опредељење, "зарађују на промоцији идеологије хомосексуализма, тоталитарне и деструктивне идеологије која ће да сруши све наше породице и куће". Глишић је додао да се ове године неће одржати Породична шетња, како се не би доводила у везу са Парадом поноса. Члан старешинства Двери Бошко Обрадовић је рекао да је Парада поноса небитна и непристојна тема у време када је, како каже, социјално и економско раслојавање српског друштва такво и толико да се сваког дана све више сиромаши. "Онај ко у овом тренутку форсира овакву тему и српском друштву намеће геј парадирање, једноставно не брине о овом народу и ради против интереса свих наших породица", рекао је Обрадовић.
Прочитајте још: ШОКАНТНО: Ако сте мислили да је „геј о-кеј“, ове чињенице ће вас запрепастити!Иринеј: Зар сте толико заслепљени својом похотом да нам опет намећете беспризорну параду?
Он је представницима државе, али и лидерима политичких странака поручио да, уколико подржавају Параду поноса, треба да се нађу на челу те параде. "Ово није манифестација породичних људи Србије и ми имамо обавезу да се побунимо. Позивамо све породичне људе Србије, без обзира на веру и нацију, да нам се у суботу у 19 сати на Тргу републике придруже у протесту против геј параде и одбрани породичних вредности Србије", рекао је Обрадовић и додао да је ове године, како каже, идеологија хомосексуализма постала државни пројекат. "Ако не погледате овај филм данас, гледаћете га уживо у својим домовима у наредном периоду", закључио је Обрадовић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА