Најновије

НБА звезда о преласку у Партизан: Није тачно да је одбио, али...

Вест да би бивши играч Даласа, Атланте и Сакраменто Кингса, Џаред Канингем могао да постане нови кошаркаш Партизана распалила је машту свих навијача црно-белих, који и даље чекају нове играче у Хумској!
Џаред Канингем, Звездаш у најави, фото: НБА/Soaringdownsouth.com

Џаред Канингем, Звездаш у најави, фото: НБА/Soaringdownsouth.com

Током дана се, међутим, појавила информација да је Канингем одбио понуду Партизана и да је потписао негарантовани уговор са Лос Анђелес Клиперсима, након чега је еуфорија спласла. Ипак, 23-годишњи бек шутер је сам потврдио да та информација није тачна и замолио новинаре да не шире вести које су у домену чистих спекулација, чиме се поново разбуктала ватра око потенцијалног доласка играча НБА калибра у редове шампиона Србије. Неколико навијача Парног ваљка обратило се Канингему на друштвеним мрежама са питањем – Да ли то значи да ћеш играти за Партизан наредне сезоне? Уз савет да погледа видео клипове са навијањем Гробара у препуном Пиониру.
Прочитајте још:Жељко Обрадовић: Нисам ја звезда, ја сам Партизан
Међутим, стигао је потпуно неочекивани одговор... "Ја чак ни не знам шта је то, ни где се налази", после чега је атлета из Оукленда добио низ различитих порука... Извор: Моцарт спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА