Најновије

Талентовани Санџаклија одбија позиве Србије: "Хоћу да играм за БиХ"

Ајлан Арифовић 16-годишњи талентовани играч започео је своју фудбалску каријеру још као мали у СЦ Минхен и његов огромни таленат запазили су скаути Бајерна, те га зову у своје редове, чији је члан већ скоро четири године и тренутно игра за Бајерн У-17, пише nogolopta.com, а преноси Санџак прес.
Ајлан Арифовић игра за подмладак Бајерна из Минхена (фото Твитер)

Ајлан Арифовић игра за подмладак Бајерна из Минхена (фото Твитер)

Овај талентовани фудбалер већ је три пута одбио позив Србије, јер како каже, жели играти само за БИХ. "Био бих сретан да заиграм за репрезентацију БИХ иако тренутно немам БиХ пасош, али људи у нашој Амбасади у Франкфурту обећали су ми помоћи у том да добијем пасош и тако испуним свој сан да заиграм за БИХ" ,каже млади Арифовић који је поријеклом из Сјенице. Висок је 185 цм, игра на позицији дефанзивног играча, најчешће лијевог бека, стопера али и задњег везног и на свим позицијама се одлично сналази.
Прочитајте још: ХАОС У НАЈАВИ: Приштински хулигани долазе у Београд на утакмицу Србија-Албанија!
Бригу о Ајлану води мајка Фазила, јер је његов отац страдао у саобраћајној несрећи 2001 године, који је такођер био фудбалер. Његов отац је сањао да му син једног дана заигра за Бајерн, али нажалост није дочекао да га гледа, али му је Ајлан испунио снове и нада се да ће ускоро испунити свој сан да игра за БИХ, а и сан свог рахметли оца који је желио поред Бајерна да му син игра и за репрезентацију БИХ. Извор: nogolopta.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА