Најновије

(ВИДЕО) Ово светске владе и корпорације не желе да видите: Земљани, филм за који морате имати храбрости!

Изазвао буру рекација. Власти покушале спречити приказивање филма називајући га лажним, али утврђено је да су снимци посве аутентични.
Фото: јутјуб принтскрин

Фото: јутјуб принтскрин

Сви они који кажу за себе да су љубитељи животиња требали би погледати филм „Земљани”. Они које занима како делује наш свет у којем живимо и ко стоји иза напретка људске цивилизације не би смели окретати главу пред истином. Представљамо вам филм који су светске Владе и корпорације хтеле забранити. Њима никако није у интересу да га погледате. Да бисмо постали апсолутно свесни учесници који живе у 21. веку морамо се суочити с реалношћу и изаћи из укалупљеног система. Филм “Земљани” документарни је филм вишеструко награђиван на светским фестивалима. Изашао је 2005. године и замишљен је као пројекат који би требао подићи свест грађана. Захваљујући продуценту, сценаристу и редитељу Схану Монсону који је почео истраживати све аспекте животињске експлоатације и њихове повезаности с људима, овај филм садржи снимке које су редитељу доставили појединци из различитих организација. Аутентичност снимака је потврђена дуготрајним истраживачким радом, а у самом почетку филма, аутор апелује на јавност која стално одбија суочити се с истином.
Прочитајте још:(ФОТО) ШОК У АУСТРИЈИ: Уместо шарана рибари уловили пирану!(ВИДЕО) Ових 10 створења је бесмртно!
За сваког човека врло је битно да погледа овај филм. Иако су неке сцене заиста језиве, узнемирујуће, гротескне, морате имати на уму само једно, оне су реалне. Све што видите у овоме филму изазвати ће буру емоција, а неки делови ће вас натерати и да зажмурите. Но то је оно што се догађа са светом у овом тренутку, сваки дан. Након што погледате овај филм можда то неће променити ништа што сте до сада чинили али засигурно ће вам отворити очи и пробудити свест након чега заиста можете спознати истину о свету у којему живимо. Можда вас управо овај филм натера да промените све. Извор: бошњак.ком

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА