Најновије

(ФОТО) Џајина ћерка у деколтираној спаваћици!

БЕОГРАД - Драгана Џајић, ћерка бившег фудбалера Драгана Џајић, на друштвеним мрежу је поставила фотографију за добро јутро на којој је без шминке док на себи има лагану дубокодеколтирану спаваћицу.
Добро јутро Драгана (Твитер)

Добро јутро Драгана (Твитер)

Секси ћерка легендарног фудбалера Драгана Џајића, подсетимо, изменила је лични опис и тако се из ружног пачета трансформисала у праву лепотицу. Познато је да она веома води рачуна о свом згодном телу, које је извајала вежбањем, али лице је ипак средила вештачким путем тако што се подвргла естетским захватима.
Прочитајте још:

(ФОТО 18+) ХАКЕРИ ОБРАДОВАЛИ СВЕТ: Ријана потпуно гола!

(ВИДЕО) Погледајте како су Хрвати спасили Кристијана Голубовића!

Она није жалила пара на свој изглед, па је у њега уложила више од 10.000 евра. Ако је интервенције радила у иностранству, коштало ју је и више. Нису само плаћени естетски хирурзи јер Драгана редовно одлази на бројне третмане у салон лепоте који нимало нису јефтини, ту су и скупоцене креме, трајна шминка и остало. Она није жалила пара на свој изглед, па је у њега уложила више од 10.000 евра. Ако је интервенције радила у иностранству, коштало ју је и више. Нису само плаћени естетски хирурзи јер Драгана редовно одлази на бројне третмане у салонима лепоте који нимало нису јефтини, ту су и скупоцене креме, трајна шминка и остало. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА