Најновије

ОПА БАТО: У стану певачице као у секс-шопу!

Нова сезона емисије „Ами Џи шоу“ доноси нову рубрику под називом „Домови познатих“. На ред је дошла звезда Гранда Милица Тодоровић да прими камеру ТВ Пинк у свој дом, а том приликом показала је шта све чува у стану и помало нас изненадила!
Само транспарентно, фото: ТВ Пинк скриншот

Само транспарентно, фото: ТВ Пинк скриншот

Знамо да више није толико слатка и фина, али нисмо очекивали да јој полице красе предмети у облику мушког полног органа и кондоми. Ипак, сигурни смо да Милица све то чува на видљивом месту, јер је забавља и чини јој се као добра фора. Како изгледа стан Милице Тодоровић, као и шта је све показала специјално за емисију Огњена Амиџића, погледајте кликом на видео који вам доносимо. <object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/aWNs60UV2mQ?hl=en_US&amp;version=3" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="//www.youtube.com/v/aWNs60UV2mQ?hl=en_US&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="allowfullscreen" /></object>
Још вести:(ФОТО/ВИДЕО) Овако данас изгледа жена за чијим смо грудима сви лудели пре 25 година!Ова ће певачица одржати концерт на гробљу!(ФОТО) Станија објавила слике на којима није голих груди!
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА