Најновије

Послушајте како познати руски рок-певач Александар Скљар храбри борце Новоросије

Пoзнати руски рок-музичар Александар Скљар снимио је песму посвећену Новоросији. Песму која подржава њену борбу и њене борце.
Фото: jetguitars.ru

Фото: jetguitars.ru

Песма се зове „Када је рат на прагу” („Когда война на пороге”). А њен други назив је „Милиони”. То је и завршни рефрен  коју је за само један дан одслушало преко 103.500 људи. Ово што следи није ни превод, ни препев песме. Ово је у сажетој форми њен основни смисао: Кад је рат на прагу, не размишљај за ким звона звоне. Не помишљај да гледаш уназад. Она звоне по теби, друже мој. Када је рат на прагу, не можемо ни побећи ни сакрити се. Морамо напросто изабрати оружје за борбу! Када је рат на прагу, није важно да ли си војник, радник или поет. Свако има свој обол у историји. Једино издајницима тамо места њет! Када је рат на прагу, чујемо звон заветних времена: Руси своје не остављају на цедилу. То је закон! Када је рат на прагу, а ми знамо шта значи рат, буде се древни богови, а хероји су са нама. Кад је рат на прагу, појаљвљује се 300 стрелаца, а за њима милиони. Милиони! Милиони! И свако је спреман!
Прочитајте још:ПАЖЊА: У Доњецку као на Косову – трговина људским органима!?
Истовремено је страну Новоросије стао легендарни лидер рок-групе Gorky Park Алексеј Белов. У виде-обраћању њеним борцима и јавности Русије, Белов је рекао и ово: „Свети старци са Свете Горе већ су рекли да су мученици сви који гину од руке безбожне украјинске власти. Људи који се боре за Новоросију заувек ће ући у историју. Уверен сам да ће Новоросија победити. Она се бори за правду, а Бог је увек у правди. Ово значи да ће и сама Украјина кроз неко време бити – другачија”. Извор: Факти

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА