Најновије

(ВИДЕО) Немачки тв канал ЗДФ исмејао украјинске лажи о рату и Русији!

НЕМАЧКА - На немачком тв каналу ЗДФ пуштена је шоу емисија која на саркастичан и сатиричан начин исмева украјинску пропаганду која се у медијима води о рату на истоку Украјине, као и лажи о Русији и Владимиру Путину.
Немцима јасна украјинска пропаганда! (Фото: ЈуТјуб)

Немцима јасна украјинска пропаганда! (Фото: ЈуТјуб)

Овај видео клип није преведен на српски, али има руски титл, па није тешко разумети о чему се ради. Позоришна немачка скупина која је гостовала са овом кратком сатиричном представом на каналу ЗДФ обрађује све најзначајније догађаје из протеклих месеци украјинског рата. У представи је приказан својеврсни ратни штаб који добија информације са фронта, а затим их прослеђује телефонским путем медијима. Они у представи спомињу монструозни злочин у Одеси, где је запаљено више десетина људи и саркастично закључују да су се "људи сами запалили", затим обрађују пад малезијског авиона и манипулације које су се дале видети у медијима и лажне оптужбе против Путина. Ту је и хуманитарни конвој представљен као "опасност". Са једне стране духовито, али са друге гротескно, јер приказују у каквом ненормалном свету живимо.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Погледајте борбе око аеродрома у Доњецку!
Судећи по шоу емисијама на популарном немачком каналу ЗДФ, Руси и Владимир Путин уживају велике симпатије немачког народа, а немачкој јавности је итекако јасно ко је ко у украјинском рату. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА