Најновије

(ВИДЕО) СПЕЦИЈАЛНА ОПЕРАЦИЈА РУСКОГ ФСБ СЕ НАСТАВЉА: Грозни још увек у пламену!

ГРОЗНИ - Снаге полиције у ФСБ-а трагају за исламистима о главном граду руске републике Чеченије. У центру града букти велики пожар који је током борби избио на пијаци "Беркат".
Грозни (Принтскрин)

Грозни (Принтскрин)

Полиција је опколила школу број 20. у којој су се сакрили преостали терористи. Настава у школама је отказана након синоћњих борби са терористима у којима је погинуло пет полицајаца и најмање седам нападача. Зграда "Дома штампе" је потпуно изгорела а пожар се проширио и на околне зграде и пијацу. Ватрогасне екипе покушавају са 12 возила да угасе пожар. У граду се теренутно не чује пуцњаца али полиција саопштава да специјална операција још увек није завршена. У Грозни хеликоптерима пристижу појачања. У међувремену се појавио снимак исламских терориста који су извршили напад. Снимак показује да је реч о самоубилачком нападу и да су исламисти стигли у град са намером да погину у борби.
Прочитајте још:

(ВИДЕО ДИРЕКТАН ПРЕНОС) ПУТИН: Хтели су да разбију Русију по југословенском сценарију, али нису успели!

У Грозном убиjено седам екстремиста

- Ми муџахедини Емирата Кавказ, вилајета Нахчијочо, ушли смо у град Џовхар (чеченски назив за Грозни) по налогу Амира Хазмата. То је чин одмазде... Ово је операција мучеништва и ми ћемо се борити до смрти, говори терориста са снимак. Он даље наводи да су већ убили неколико људи и уништили оклопна возила полиције. Иако тврди да је снимак настао током напада, на њему се не чује пуцњава. Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА