Најновије

ГЕЈ ПАРАДА: Учесници вређали патријарха Иринеја и владику Амфилохија!

БЕОГРАД-  На такозваној паради поноса активисти ЛГБТ огрганизација носили су транспаренте са уведљивим садржанем који се односе на српског патријарха Иринеја и митрополита црногорско-приморског Амфилохија. Како стоји на транспарентима које су носиле ЛГБТ особе они си спремни да дају милион долара да би Амфилохије и Иринеј „ били њихови ”, чиме се недвосмислено сугерише на сексуални однос.
Учесници жестоко извређали цркву (Фото: твитер)

Учесници жестоко извређали цркву (Фото: твитер)

На данашњој паради поноса чланови скупа носили си транспаренте са сликама које садрже уведљив садржај који се односи на српског патријарха Иринеја и митрополита црногорско-приморског Амфилохија. На транспаренту поред слике двојице црквених великодостојника пише „милион долара дајем да будеш мој”.  Оваква порука без потребе за много тумачења сугерише на проституцију, и показује провокацију укупљених  поруком да имају жељу за сексуалним односима са Патријархом и Митрополитом.
Прочитајте још:Војска и специјалне јединице на улицама Београда, запаљене гуме на путу код Арене!ШТА НАС ЧЕКА НАКОН ПАРАДЕ? Чешка- фестивал садизма на улицама, Италија- голе жене газе иконе!РАТ НА УЛИЦАМА: Сукоби широм Београда, полицији прећено аутоматским пушкама има и повеђених!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА