Најновије

На геј паради претставници СНС, ДС, амбасадор САД и ЛГБТ активисти из Хрватске

БЕОГРАД- На такозваној Паради поноса која се управо одржава у главном граду тренутно се налазе Борко Стефановић потпредседник ДС, градноначелник Београда и  члан Српске напредне странке, као и амбасадор САД Мајк Кирби и ЛГБТ активисти из Хрватске. 
Синипа Мали и Мајк Кирби на геј паради (Фото: Твитер)

Синипа Мали и Мајк Кирби на геј паради (Фото: Твитер)

Стигао и Борислав Стефановић Потпредседник Демократске странке (ДС) Борислав Стефановић дошао је на Параду поноса у Београду, и поручио да подршка тој манифестацији представља начин заштите и одбране људских права и Устава Србије. Градоначелник Београда Синиша Мали, који ће учествовати на данашњој Паради поноса, позвао је све грађане да покажу да српска престоница поштује различитост и да је космополитски и светски град. Мајкл Кирби стигао испред Владе Амбасадор САД Мајкл Кирби стигао је испред Владе Србије. - Не очекујем ништа посебно да се деси, биће све нормално - рекао је Кирби. Додао је да је Парада значајна и да Влада чини све да буде мирна и нормална.
Прочитајте још:(ФОТО) Десетак ЛБГТ активиста окружени полицијом поручили ”чекамо вас! ”Војска и специјалне јединице на улицама Београда, запаљене гуме на путу код Арене!ШТА НАС ЧЕКА НАКОН ПАРАДЕ? Чешка- фестивал садизма на улицама, Италија- голе жене газе иконе!
Синиша Мали на Паради: Поштујмо различитост Синиша Мали позвао грађане да поштују различитост Градоначелник Београда Синиша Мали, који ће учествовати на данашњој Паради поноса, позвао је све грађане да покажу да српска престоница поштује различитост и да је космополитски и светски град. Мали је рекао новинарима да је обишао трасу којом ће проћи Парада поноса, изразивши уверење да ће све проћи без инцидената. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА