Најновије

Исповест студенткиње из Сарајева: Проституцијом зарађујем за школарину, родитељи не знају за то

Студенткиња Универзитета у Сарајеву (25), за школовање зарађује проституцијом. Она је открила да је све почело када није имала новца да упише годину факултета, пожалила се пријатељу, који јој је тада кроз шалу рекао да би "са својом лепотом врло једноставно могла зарадити новац“ за упис.
Фото: EturboNews.com

Фото: EturboNews.com

Није много размишљала, с обзиром на то да је упис био у току, а није имала новац. "Он ми је и договорио прву муштерију, био је то мушкарац средњих година. Мало ми је у почетку било непријатно, јер сам се згражавала на помисао да будем са старијим мушкарцем. Себи сам само рекла да не желим цели живот да радим то јер циљ ми је само да завршим факултет… И тако сам почела", почела је своју исповест Сарајка. "Раде студенткиње свашта, али за 150 евра и опет тај њихов газда, обично неки шовиниста, гледа на њих као на своје робље. Ако му се не повинују, даје им отказ, а ако пристану на секс назива назива их свакаквим именима. ако да то дође на исто. Од три своје муштерије зарадим целу просечну плату", испричала студенткиња. Како наводи, до муштерија долази уз посредника. Међу њима, каже, има и угледних људи, политичара и бизнисмена, али о именима не жели да говори. Каже да није једина и да има још девојака које на сличан начин долазе до новца. Родитељи и породица, наравно, ништа не знају о њиховим пословима.
Сродне теме:(ВИДЕО) СТРИПЕР ЛУПИО: „Елитна проституција је највећа ПОЧАСТ“… а потом открио многе тајнеЦГ: Почела јавна расправа да ли би легализација проституције напунила буџет
Међутим, како нам је рекла у исповести, она сматра да не ради ништа лоше, наводећи да је проституција у неким земљама Европе легализованна и да би тако требало бити и у БиХ. "Знате да се то у западним земљама ради по прописима. Све девојке које се баве овим послом редовно одлазе на прегледе и морају бити здраве", рекла је.
Сузе је спасле од манијака "Сусрет је био договорен у хотелској соби. Улазим у собу, њих двојица. Одмах ми је било сумњиво. Наравно, хтјели су заједно, што сам ја искључиво одбила. После њиховог инсистирања, а мог одбијања, постали су насилни. Почела сам да плачем и да их молим их да ме пусте. На крају се један од њих смиловао и успела сам се извући", рекла је ова девојка.
Извор: ТВБест.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА