Најновије

Ко ће марширати Београдом кад дође Путин?

БЕОГРАД - Министар одбране Братислав Гашић изјавио је данас да су припреме за војну параду, поводом обележавања 70 година од ослобађања Београда, увелико у току и да ће њој присуствовати сви они који су са српским борцима ослобађали главни град од окупатора у оба рата.
Владимир Путин (принтскрин РТ)

Владимир Путин (принтскрин РТ)

- Те припреме су почеле много раније, али су медији тек сада добили ту информацију. Сва извиђања су урађена, урађен је и план. Ради се у сарадњи са Градом Београдом, како је било и предвиђено - рекао је Гашић одговарајући на питања новинара. Он је подсетио да Београд од 1985. није имао тако велику параду каква је планирана да буде одржана у октобру. - Војска Србије спремна је, и жељна, да покаже шта је у претходном периоду учинила на својој модернизацији и у својој организацији, прихватањем одређених стандарда од 2006 - рекао је Гашић.
Прочитајте још:

Стефановић: Нисам опозиција Пајтићу

Вучић: Путин долази 16. октобра

На питање да ли ће бити позвани и гости из некадашњих југословенских република, министар одбране је одговорио да ће паради присуствовати сви који су ослобађали српску престоницу. - Све заставе под којима је Град Београд ослобођен и у Првом и Другом светском рату биће присутне. Позваћемо све наше пријатеље који су заједно са нашим борцима, са војском тадашње Србије и Југославије, ослобађале Београд - поручио је Гашић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА