Најновије

(ВИДЕО) ЦЕО СВЕТ ПРИЧА О ОВОМЕ: Представљамо вам рецепт за уље од канабиса које лечи рак!

Уз напомену да је производња уља од канабиса којим је Канађанин Рик Симпсон излечио од рака више од 5.000 људи, у сопственој “режији” због хемијских реакција опасан посао, у целости вам преносимо његов рецепт.
Фото: sfweekly.com

Фото: sfweekly.com

Овај самоуки лекар и један од највећих бораца за легализацију канабиса у медицинске сврхе рецепт је поставио на своју страницу phoenixtears.ca. Идеја је била да слободно подели са људима широм света рецепт за уље од канабиса којим је према сопственом сведочанству и сам излечио најтежи облик рака коже с којим се пре једанаест и по година суочио. Овим уљем према Симпсоновим речима доказано се лече и дијабетес, артериосклероза, мултипла склероза, епилепсија, астма, псоријаза… Рецепт изгледа овако: 1. Ставите потпуно осушени биљни материјал у пластичну посуду. 2. Натопите материјал са растварачем који користите. Могу се користити разни растварачи. Лично користи чисту нафту али канта од 170л кошта око 360евра. Можете користити 99-процентни изопропил алкохол који можете наћи у локалним апотекама. Алкохол апсорбује више хлорофила из биљног материјала него нафта. То проузрокује да уље направљено уз помоћ алкохола има тамнију боју. Ако је поступак изведен правилно, у уљу неће бити остатка растварача или ће га бити врло мало. Требаће око 8 литара растварача да би се одвојио ТХЦ од пола килограма биљног материјала. 3. Изгњечите биљни материјал користећи чисти дрвени штап или неки слични алат. 4. Биљни материјал треба да буде потпуно потопљен. Гњечите га штапом. Док то радите ТХЦ се одваја од биљног материјала у растварач. 5. Радите све то око 3 минута. 6. Прелијте мешавину уља/растварача без биљног материјала у другу посуду. Управо сте извукли око 80% ТХЦ-а из биљног материјала. 7. Друго испирање – Поново додајте растварач у биљни материјал и гњечите још 3 минута да извадите преосталих 20% ТХЦ-а. 8. Прелијте мешавину уља/растварача у посуду која већ садржи прву мешавину коју сте претходно направили. 9. Баците биљни материјал из којег сте управо издвојили ТХЦ. 10. Прелијте мешавину уља/растварача кроз филтер за кафу у чисту посуду. 11. Исушите растварач (кувањем). 12. Додајте мешавину у посуду до 3/4 запремине.Будите сигурни да се налазите у добро проветреној просторији и укључите вентилатор. Паре су врло запаљиве. Будите сигурни да се налазите подаље од грејних елемената, јер могу да проузрокују пожар. 13. Укључите посуду и наместите је да јако греје. 14. Додајте мешавину у посуду како се ниво спушта све док сва мешавина не заврши у посуди. 15. Када је сав раствор готово испарио додајте пар капи воде у мешавину. Количина воде коју ћете додати зависи колико сте имали биљног материјала на почетку. Ако производим уље од пола килограма доброг биљног материјала, обично додам око 10 капи воде. 16. Када је у посуди остало око 25мм мешавине уља/раствора, ставите рукавице и лагано вртите посуду (да се промеша раствор). 17. Вртите посуду док раствор не испари. Пар капи воде помаже код испаривања остатка раствора и донекле чува уље од прејаког загрејавања. Температура уља никада не би смела прећи 140 Целзијуса.
Прочитајте још:Америка намерно изазвала епидемију еболе?
18. Ставите рукавице и уклоните уље из посуде. 19. Опрезно прелијте уље у мању чисту металну посуду. 20. Ставите ту посуду на дехидратор или на неки уређај који лагано греје. Може потрајати неколико сати али ће вода и раствор испарити из уља. Када више нама никакве активности на површини уља, лек је спреман за употребу. 21. Прелијте вруће уље у боцу или како приказује видео – у пластични шприц. Када се уље охлади постаје као густа маст. Неке врсте конопље произвешће врло густо уље и могли би имати проблема при истискању из шприца. Ако се то догоди, ставите шприц у топлу воду пар минута пре употребе. Видео погледајте овде: Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА