Најновије

(ВИДЕО) Девојчица са потпуно црним очима терорише Енглезе!

ЛОНДОН - Девојчица са црним очима која је последњи пут виђена у раним 80-им годинама прошлог века појавила се у поново у Британији и терорише ставновнике Стафордшира. Наиме, девојчица изгледа толико застрашујуће јер су јој очи потпуно црне и скоро да нема зенице, нити беоњаче.
Мит или утвара? (Принтскрин)

Мит или утвара? (Принтскрин)

Девојчицу је, наводно, видела једна жена из Стафордшира, која је своје паранолмално искуство поделила са  Лијем Бриклијем, аутором обројних књига о паранормалним појавама. - Окренула сам се и видела девојчицу не старију од 10 година како држи руке на очима. Питала сам је да ли је добро и да ли је она вриштала. Она је тада спустила руке и отворила очи које су биле потпуно црне, испричала је жена, која је у шуми Кенок Чејс чула крике и отрчала ка месту одакле је звук долазио. Када је застала да узме дах, видела је призор који ју је шокирао. Избезумљена жена је зграбила своју ћерку и побегла, а када је погледала у правцу где је стајала девојчица ње више није било.
Прочитајте још:

НЕВЕРОВАТНО: Хоће да се одрекну свог детета у замену за бесплатан интернет!

Истраживач паранормалих феномена каже да је исту причу раније чуо и од своје рођаке. Она је 1982. у истој шуми видела девојчицу црних очију. - Неки људи верују да је реч о легенди, други мисле да су то можда вампири или духови. Забележено је да се деца црних очију појављују и широм света. Ипак, само ово из Ченок Чејса се појављује и дању, рекао је Ли. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА