Најновије

САОБРАЋАЈНИ КОЛАПС: Возови стали због штрајка!

БEOГРAД - Возови из система београдске градске железнице "БГ воз" jутрос не саобраћаjу, jер су радници београдског предузећа "Нега кола" током ноћи ненаjављено, у оквиру своjих социjалних протеста, блокирали поjедине пруге и обjекте у железничком чвору Београд, саопштиле су "Железнице Србиjе".
(фото Јутјуб)

(фото Јутјуб)

Ноћас су радници овог предузећа блокирали депо за електромоторне гарнитуре у Земуну и на таj начин онемогућили да гарнитуре "БГ воза" и "Беовоза" jутрос из своjе гараже крену у саобраћаj. Радници "Неге кола" блокирали су, такође и такозвану "Jужну плочу", у Железничкоj станици Београд, због чега jе тренутно онемогућен полазак возова из станице и долазак у њу. Стручне службе српских железница саобраћаj возова у Београду организуjу оперативним путем, у складу са могућностима.
Прочитајте још:

Шверцовање у превозу од данас је прекршај!

Ово су кључне теме Путинове посете Београду

Предузеће "Нега кола" jе државно предузеће и његов оснивач jе Влада Србиjе. До 2005. године "Нега кола" jе била зависно предузеће српских железница, када су оснивачка права пренета на Владу Србиjе. "Српске железнице" имаjу пословне односе са ,"Негом кола" коjа углавном обавља прање и чишћење вагона. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА