Најновије

Шверцовање у превозу од данас је прекршај!

БЕОГРАД - Одлука о јавном линијском превозу којом ће се неплаћање карте третирати као прекршај данас званично ступа на снагу.
фото: Данубеограду.рс

фото: Данубеограду.рс

Директор Дирекције за јавни превоз Угљеша Митровић изјавио је да се припремни период и пооштрена контрола завршава данас, саопштено је из градске управе. - Ова одлука подразумева да је неплаћање карте прекршај. Контролор директно на лицу места наплаћује посебну карту која важи за цео дан вожње и кошта 2.000 динара. Ако је путник не плати он подлеже Закону о прекршајима - рекао је Митровић. Он је додао да је у том случају казна 6.000 динара и да се шаље на кућну адресу. - Ако се плати у року од осам дана, износи 3.000 динара, а у случају да се уопште не плати, путник улази у регистар прекршаја - објаснио је Митровић. Он је додао да грађанин забележен у регистру прекршаја нема право да региструје ауто, продужи личну карту или било који документ док не измири своје обавезе према држави.
Прочитајте још:

Ово су кључне теме Путинове посете Београду

Студенти најављују протест!

Митровић је захвалио грађанима који су схватили, како је рекао, да је њихова обавеза да купују карте и да се валидирају у превозу. - То је једини начин да се унапреди квалитет јавног превоза у Београду - закључио је Митровић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА