Наставља се сага: Бећковићка не разуме саопштење Б92, очекује да ради у недељу!

Ауторка емисије “Утисак недеље” Оља Бећковић каже да не разуме саопштење компаније Б92 у којем констатују да ће “сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ ‘Мрежом’ представљати ‘тежак изазов’”.
Пала у немилост (Фото: Википедиа)

Ја то саопштење не разумем. Волела бих да упознам писца тог саопштења - каже Оља Бећковић за “Блиц”, коментаришући наводе из саопштења Б92 да је она показала “одсуство разумевања”, “нарушила пословну етику”, као и да је “закључак који би могао да се наметне да Оља Бећковић и ПГ ‘Мрежа’ своје погрдне изјаве користе како би створили негативну атмосферу, нарушили углед извршили притисак на слободу уређивачке политике компаније Б92, а све у покушају да побољшају своје преговарачке позиције”.
Прочитајте још:
Она додаје и да је из Б92 нико није званично контактирао. Одговарајући на питање зна ли каква је судибина “Утиска”, Бећковић каже да, што се ње тиче, она са Б92 има важећи уговор до марта. Очекујем да се они понашају професионално, да поштују уговор и да радим у недељу - каже Бећковић, додајући да не зна шта значи формулација да ће “сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ ‘Мрежом’ представљати ‘тежак изазов’”, као и да на основу ње не може да закључи да ли је уговор између “Мреже” и Б92 раскинут. Извор: Блиц