Најновије

Босанац заспао за воланом а онда се догодило...

КЛАГЕНФУРТ - Босански држављанин Браслав Босанац (35) који је возио камион у Аустрији излио је у реку Гурк 26.000 литара газираног сока када је слупао камион, пошто је заспао за воланом.
Илустрација Фото: netcarshow.com

Илустрација Фото: netcarshow.com

Браслав је у несрећи претрпео повреде због чега је завршио у болници са озбиљним, али не и са повредама опасним по живот. Река Гурк која се налази у близини Клагенфурта, а у коју су изливене хиљаде литара газиране течности, претворила се у " џиновско газирано пиће". Несрећа се догодила када је камион цистерна излетео са пута и завршио је у реци, а из цистерне је после превртања почела да иситче газирана течност у реку. Полиција је утврдила да је возча Браслав Босанац заспао за воланом због чега је дошло до излетања и превртања возила пише Дејли мејл.
Прочитајте још:

Устаници демантовали да су заузели аеродром у Доњецку

Брисел уводи санкције Босни!

Наиме стручњаци су после увиђаја закључили да ће истицање газоране течности у реку Гурк проузроковати значајни еколошки проблем. Стручњаци посебно упозоравају да посебну опасност осим газиране течности представља могућност да се гориво из камиона излије у реку. Без обзира на све опасности, вероватно ће бити потребно неколико дана да се камион уклони из реке, а за реализацију овог посла потребан је дизалица тешка 350 тона. Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА