Најновије

АЛБАНЦИ ЦЕПАЈУ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ: Бесни јер не могу на фудбалски меч са Србијом

Навијачи фудбалске репрезентације Албаније, посебно они с Косова, никако се не мире са захтевом нашег савеза да карте за предстојећи меч у Београду (14. октобра), могу да купе само држављани са пасошем те земље.
Бесни Албанци (Фото: Твитер)

Бесни Албанци (Фото: Твитер)

Оваква одлука ФСС-а, која је, према признању челника ФС Албаније, утемељена у прописима УЕФА и не може да се суспендује, директно утиче на присталице црвено-црних са Косова, из Македоније и са југа Србије, који, услед недостатка путних исправа Албаније, сматрају да се ради о дискриминацији. Бесни навијачи Приштине позвали су чак ФС Албаније да се или договори са Фудбалским савезом Србије око доласка свих навијача, или да из протеста врати Србима свих 1.200 карата, колико им је намењено за овај меч.
Прочитајте још:
Прекинут штраjк полициjе, почињу преговори
КОНФЛИКТ У ЕУ: Аустрија тужи Британију због нуклеарне електране!
Такође, њихов Фејсбук профил преплавиле су фотографије претњи и мржње према Србији, а често се могу видети и обострана навијачка препуцавања. Како и са наше стране има усијаних глава, које прете Албанцима, јасно је да ће српска полиција имати пуне руке посла до обезбеди да цео меч у Хумској следеће недеље протекне у најбољем реду. Албански навијачи се чуде и како је карта за меч у Београду толико јефтина (три евра), док им, рецимо, за утакмицу са Данском у Елбасану (11. октобра), њихов Фудбалски савез тражи по осам евра за улаз. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА