Најновије

Мајкл Фелпс суспендован због вожње у пијаном стању

ЊУЈОРК - Славни амерички пливач Мајкл Фелпс суспендован је на шест месеци због вожње у пијаном стању и неће учествовати на првенству света 2015. године, објавио је Пливачки савез САД.
Фелпс суспендован (Фото: Википедија)

Фелпс суспендован (Фото: Википедија)

Казна је уследила шест дана након што је вишеструког светског рекордера и најуспешнијег пливача у историји Олимпијских игара полиција ухапсила у његовом родном граду Балтимору под оптужбом за вожњу у пијаном стању, прекорачење брзине и прелазак средње линије док је возио у тунелу. Утврђено је да је 29. годишњи Фелпс возио 135 километара на сат у зони где је дозвољена максимална брзина од 72 километра на сат. Алкотест је показао да је имао 1,4 промила алкохола у крвии, а полиција је у извештају навела да су му се очи цаклиле и да је говорио неповезано. Пливач се касније путем Твитера извинио за инцидент, али му у прилог није ишао податак да је пре 10 година такође био ухапшен због вожње у алкохолисаном стању.
Прочитајте још:Ђурић о казни УЕФА: Велики финансијски ударацСукоб се наставља: ФСС није позвао Звезду на жреб за Куп
Фелпс је током невероватне каријере освојио укупно 22 олимпијске медаље, од чега рекордних 18 златних. Првенство света у пливању 2015. године биће одржано у руском граду Казању. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА