Најновије

Тропико бенд у трци за Евровизију!?

БЕОГРАД - Ко ће представљати Србију на 60. „Евросонгу“ у Бечу 2015. године, биће познато најкасније у фебруару следеће године, али се већ увелико лицитира са именима могућих извођача. Публика ће у директном телевизијском програму на РТС бирати између три композиције Владимира Граића Граје, аутора песме „Молитва“, са којом је Марија Шерифовић тријумфовала 2007. у Хелсинкију. На дугачком списку потенцијалних такмичара на националном избору су Маја Николић, Адил Максутовић, финалистикиња шоуа „Ја имам таленат“ Бојана Стаменов, Јелена Карлеуша, као и Марија Шерифовић.
Тропико бенд (Фото: ЈуТјуб)

Тропико бенд (Фото: ЈуТјуб)

Како „Новости“ сазнају, размишља се о томе да прва српска евровизијска победница овога пута запева у дуету са братом Данијелом Павловићем, што је њена жеља одраније, а као потенцијални такмичар помиње се и „Тропико бенд“. - Немам шта да вам кажем на ту тему, јер ништа не знамо - рекао је за наш лист Александар Цветковић, певач „Тропико бенда“. - Затекли сте нас, незванично смо чули да се о нама по кулоарима говори на тај начин, али немамо конкретну информацију. Били бисмо изузетно срећни да учествујемо на избору за нашег представника на „Евросонгу“. То је сан сваког певача.
Прочитајте још:(ФОТО) Сораја какву је још никада нисте видели!
Осим популарних имена са домаће естраде, шансу да се такмиче на избору за српског представника на „Евросонгу“ имаће и млади и непознати певачи. На националном такмичењу наступиће два афирмисана извођача, док ће трећи кандидат бити изабран на аудицијама које ће ускоро бити одржане у неколико градова Србије. Јубиларни 60. „Евросонг“ биће одржан у аустријској престоници, захваљујући контроверзној Кончити Вурст, која је ове године на такмичењу у Копенхагену донела победу својој земљи. Извор: Вечерње Новости (С.Д.)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА