Најновије

Напад на слободу говора: Прекинут ТВ пренос у УН-у због говора аргентинске председнице!

Овде смо били пре годину дана и тада је као "терористички режим" означена влада сиријског председника Асада, а подржани су побуњеници у Сирији, који су представљени као "револуционари". Данас смо заједно како бисмо искоренили баш те револуционаре за које се испоставило да су терористи - изјавила је аргентинска председница Кристине Фернандез на Генералној скупштини Уједињених нација.
Говор председнице Аргентине у УН (Фото: Википедија)

Говор председнице Аргентине у УН (Фото: Википедија)

Већина међународних телевизијских канала обуставила је пренос и превод говора председнице Аргентине Кристине Фернандез на Генералној скупштини Уједињених нација у Њујорку, након што је жестоко критиковала САД и њихове савезнике због рата са ИСИЛ-ом. Пре само месец дана Аргентина је била присиљена да прогласи банкрот због пресуде једног америчког суда, подсећа портал “Директно.хр”. Упркос прекида преноса, главне тачке њеног говора доспеле су у медије преко друштвених мрежа. Овде смо били пре годину дана, и тада је као “терористички режим” означена влада сиријског председника Асада, а подржани су побуњеници у Сирији, који су представљени као “револуционари”. Данас смо заједно како бисмо искоренили баш те револуционаре за које се испоставило да су терористи – нагласила је Фернандезова.
Прочитајте још:ММФ саопштио да Европску унију чека нова рецесија!Ебола на корак од Србије, прва жртва преминула у Македонији!
Подсетила је да су САД и савезници након напада на Газу, када је Израел починио страшне злочине и узроковао смрт многих палестинских цивила, пажњу усмерили само на ракете које су погодиле Израел, а које нису проузроковале никакву штету, ни жртве. Данас, смо се окупили како би усвојили резолуцију о нашој одговорности и међународној борби против “Исламске Државе Ирака и Леванта” (ИСИЛ), организације која користи помоћ савезника великих земаља чланица Савета Безбедности УН-а – рекла је аргентинска председница и тиме заслужила да се хитно обустави пренос њеног говора у УН-у. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА