Најновије

(ВИДЕО) Погледајте "сина Драгана" као жену!

БЕОГРАД - Драган Оканoвић, глумац који је постао познат широј публици улогом сина Драгана у серији Село гори а баба се чешља, до суза је насмејао све који су гледали прву емисију друге сезоне музичког шоуа Твоје лице звучи познато. Он је имитирао Мирну Радуловић, победницу Првог гласа Србије, отпевавши песму "Љубав је свуда" групе "Моје три", која је Србију представљала на Евросонгу.
Врстан забављач: Ненад Окановић (Познати.инфо)

Врстан забављач: Ненад Окановић (Познати.инфо)

Мирна је из публике пратила овај веома интересантан наступ и била је одушевљена. - Ја сам одушевљена. Уживала сам, нисам се у животу оволико смејала, прокоментарисала је Мирна, а Драган, који није очекивао Мирну, јој се извинуо. "Извини, Мирна, молим те за све“. Окановић није крио да има трему како ће Иван прокоментарисати његову женску улогу.
Прочитајте још:

(ФОТО) Карлеуша воли бело!

Иван Ивановић прелази на Пинк?

И жири је био изненађен интерпретацијом и имитацијом који су једва издржали да не заплачу од смеха. - Што би клинци рекли, вечерас си у фазону тело змаја, лице самураја. Вечерас није тешко само твојој породици већ и твојим пријатељима. Али у исто време, велико поштовање за труд, залагање, изгарање да нам докажеш да си жена. Био си бриљантан и ја ти се дивим. Иако мислиш да ћу те зезати због овога, ја ћу те поштовати заувек, рекао је Иван. - Увек сам мислио да је најдегутантније када се мушкарац обуче у жену, а сада сам се уверио да је то стварно тако, нашалио се Ђура. - Глава ме је заболела од смејања. Стварно ниси нормалан, одличан си био, рекла је Ана, победница првог серијала Твоје лице звучи познато. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА