Најновије

Б92 раскида уговор са Бећковићком!?

Компанија Б92 са жаљењем констатује да се напори и предлози за побољшање дугогодишње сарадње са ауторком емисије „Утисак недеље“ Ољом Бећковић и Продукцијском групом „Мрежа“, нису показали успешним.
Б92 (Фото: Википедиа)

Б92 (Фото: Википедиа)

Исход преговора компаније Б92 о наставку сарадње са Ољом Бећковић и ПГ „Мрежом“ такав је да је од стране ауторке емисије „Утисак недеље“ и продукцијске куће дошло не само до одсуства разумевања и подршке него и до тешког нарушавања професионалне етике изјавама датим у јавности и оптужбама за наводне уцене и ултиматуме, а са очигледном намером дискредитације компаније Б92.
Прочитајте још:
Руководство Б92 разочарано је понашањем госпође Бећковић нарочито ако се узме у обзир 12 година сарадње и верности, улагања у њу око 2 милиона евра и значајна промоција широм Б92 мреже као и на другим местима. Из свега наведеног, закључак који би могао да се наметне је да Оља Бећковић и ПГ „Мрежа“ своје погрдне изјаве користе како би створили негативну атмосферу, нарушили углед и извршили притисак на слободу уређивачке политике компаније Б92, а све у покушају да побољшају своје преговарачке позиције. Из свега наведеног даља сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ „Мрежом“ представљаће тежак изазов." Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА