Најновије

Пејпал: Не радимо у Србији због техничких проблема, иначе је све како треба!

БEOГРAД - Народна банка Србиjе jе од Пеjпала  добила званичну потврду да су сви правни и регулаторни услови у Србиjи за функционисање Пеjпал система испуњени и да jе до одлагања опциjе за примање новца дошло искључиво због техничког проблема, саопштила jе данас НБС.
PayPal (Фото: startit.rs)

PayPal (Фото: startit.rs)

У тоj компаниjи наводе да, иако су планирали да почетком октобра омогуће власницима Пеjпал рачуна у Србиjи да примаjу новчана средства, због техничког проблема морали су да одложе пуштање те функциjе у оптицаj. Kажу да jе циљ Пеjпала да што jе више могуће олакша онлаjн плаћања и наплате и истичу да неће поново започети поступак пуштања поменуте функциjе у оптицаj док не буду сигурни да ће искуства њихових клиjената бити наjбоља могућа.
Прочитајте још:Путин: Разматрамо кредитирање српске пољопривреде
"Имаjући у виду величину и озбиљност глобалне компаниjе каква jе Пеjпал, врло неуверљиво су нам звучала обjашњења трећих лица према коjима су "непредвидиве околности због коjих jе обустављен поменути сервис приjема новца били финансиjски прописи у нашоj земљи", посебно ако се зна да су представници Пеjпала наjавили увођење сервиса приjема новца управо након разговора са представницима НБС и надлежних министарстава о регулаторном оквиру у Србиjи и потврде да нема препрека за увођење овог сервиса", наводе из НБС. НБС jе поручила у саопштењу да ће у оквиру своjих надлежности и даље обезбеђивати све неопходне услове и подршку функционисању Пеjпал сервиса. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА