Најновије

Бајерн уништио Рому са 7:1!

Да Немци немају милости када отворе ривала било нам је јасно након катастрофе Бразила у полуфиналу Светског првенства, а то су вечерас на својој кожи осетили и играчи Роме, који су на свом Олимпику доживели потпуно понижење од шампиона Немачке Бајерна из Минхена – 1:7 (0:5). Римљани су овакав пораз у најквалитетнијем европском такмичењу последњи пут доживели у сезони 2006/2007. када су у реванш мечу четвртфинала изгубили од Манчестер јунајтеда на Олд Трафорду истим резултатом. Катастрофу од Бајерна пре неколико година доживео је и Руди Гарсија, када је са својим Лилом поражен са 6:1.
Рома прегажена (Фото: bubblews.com)

Рома прегажена (Фото: bubblews.com)

Рим је живео за овај меч, Олимпико је после пет година и меча са Арсеналом био распродат до последњег места, али је Рома на свом терену морала да се поклони моћном и суровом Бајерну! Екипу Ђозепа Гвардиоле већ у деветом минуту покренуо је феноменални Аријен Робен, који је лагано избацио Ешлија Кола из ритма, а онда послао неодбрањив ударац у мрежу искусног Моргана де Санктиса. Римљани су у наредних десетак минута створили неколико солидних прилика, најбољу није искористио Жервињо, да би потом уследила сурова казна. Прво је Марио Геце након сјајног дуплог паса са Милером у 23. минуту матирао голмана Римљана, док је два минута касније Левандовски на центаршут Берната повисио на недостижних 3:0. Ту није био крај мукама римског тима у првих 45 минута. Сурови Аријен Робен је у 30. минуту после паса Левандовског сам изашао пред Де Санктиса и повисио на 4:0, док је потпуни потоп Вучице потврдио Томас Милер ударцем са беле тачке у 36. минут. Пре тога руком у свом шеснаестерцу несмотрено је играо Манолас.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Хрватски боксер нокаутирао судију!Платини неће подржати Блатерову кандидатуру
Друго полувреме је почело великом офанзивом Римљана, Жервињо је у кратком временском периоду пропустио две колосалне прилике, највише захваљујући чудесном Мануелу Нојеру, који је у тим тренуцима чудесно бранио, али је на крају ипак поклекао. Ипак, тај погодак је само додатно мотивисао Баварце, који су додатно додали гас и преко резервиста Риберија и Шаћирија за само два минута дошао до још убедљивијег тријумфа. Извор: Пресс онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА