Најновије

СНС: ДС скупља јефтине политичке поене

НOВИ СAД - Новосадски напредњаци одбацили су данас критике локалних демократа на понашање функционера СНС у вези напада на пекару Aлбанца у том граду и наjавили да ће се наставити да чине све да би се се сви грађани осећали безбедно.
Позиција и опозиција

Позиција и опозиција

"Чланови ДС оптужуjу СНС за "безобзирност" и "неодоворност", jер у озбиљноj ситуациjи покушава, на сваки начин, да спречи даље изгреде поjединаца и помогне власницима нападнутих радњи, за време "демократског доручка" коjим су чланови ДС само покушали да сакупе jефтине политичке поене на туђим недаћама", наводи СНС. Напредњаци питаjу "ко jе заиста "безобзиран" и "неодговоран" - СНС jер дипломатским путем смируjе настале тензиjе, jер градоначелник Mилош Вучевић посетама оштећеним власницима радњи и апелима на полициjу покушава да спречи даље нападе на пекаре или ДС коjа на томе покушава да заради неки глас више и потпируjе међунационалне немире". "Питамо се и зашто за време њиховог мандата нису "доручковали" у нападнутим радњама, нити било шта предузели да се немири спрече, сваки пут када су пекаре и посластичарнице биле мета хулигана", навео jе новосадски СНС. СНС jе наjавила и да ће учинити све што jе у њеноj моћи да се сви грађани Србиjе, без обзира на верску и националну припадност, осећаjу безбедно, "без икаквих тензиjа, заснованих на покушаjима међунационалних провокациjа". Градски одбор ДС Новог Сада раниjе данас jе оценио да су напредњаци "безобзирни" и "неодговорни", jер у озбиљноj ситуациjи виде прилику да jош jедном "каменуjу" ДС.
Прочитајте још:The National Interest: Путинове позиције јачају и биће све јаче
У саопштењу ДС jе реаговала на претходно саопштење СНС Новог Сада у коме се наводи да су вође демократа у том граду, предвођени лидером Боjаном Паjтићем, отишли у пекару коjу су напали екстремисти, како би одатле послали "запаљиве екстремистичке изjаве против Владе Србиjе". ДС наводи да су тим саопштењем напредњаци показали да су, безобзирни, зато што у озбилноj ситуациjи - коjа прети да значаjно угрози безбедност у региону, од Aлбаниjе и Kосова до Mакедониjе, Црне Горе и Србиjе - jедино виде прилику да jош jедном каменуjу ДС. ДС оценуjе и да су у СНС неодговорни, jер ништа нису учинили да заштитите власнике радњи несрпског порекла, затим беспризорни, зато што дуже од две године воде катастрофалну политику, те да су нелогични jер им замераjу што су посетили пекару и тамо доручковали. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА