Најновије

Вучић: Очекујем добру посету Раме, видећемо још за његов митинг у Прешеву

Вучић је изјавио да очекује да разговори с албанским колегом Едијем Рамом у Београду буду добри и корисни и оценио да је Србија, након инцидента са заставом велике Албаније на стадиону Партизана, својим поступцима показала целом свету да жели мир и стабилност у региону. Премијер Србије је на питање да коментарише писање појединих медија да је Рама тражио да се одржи митинг или јавни скуп у Прешеву, рекао да баш није све тако писало и да ће се тек видети шта ће од свега тога бити.
Александар Вучић (Фото: Сајт Владе Србије)

Александар Вучић (Фото: Сајт Владе Србије)

"Мислим да сам на најбољи могући начин заштитио националне интересе јасно стављајући свима до знања да желимо мир и стабилност у региону", рекао је Вучић. Разговори с албанским премијером биће добри и ићи ће у корист напретка и развоја међусобних односа, поновио је Вучић и додао да ћемо умети да сачувамо виталне економске интересе нашег народа. Премијер Србије је на питање да коментарише писање појединих медија да је Рама тражио да се одржи митинг или јавни скуп у Прешеву, рекао да баш није све тако писало и да ће се тек видети шта ће од свега тога бити.
Прочитајте још:Мутна каријера Кетрин Ештон, од афера са донацијама до високог положаја!Бора Ђорђевић напустио ДСС
Коментаришући да су грађани Србије у суштини након инцидента на стадиону реаговали добро и разумели све поруке, навео је и да је, нажалост, било појединаца који су реаговали погрешно. "Разлике између нас и њих, на шта сам поносан, огледају се у томе што смо ми похватали све нападаче и на албанске и горанске посластичарнице, и џамију, од првог до последњег сви су похапшени, а они се и даље хвале дроновима и заставама", поручио је Вучић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА