Најновије

ВУЧИЋ: Нећемо живети баш ко "бубрег у лоју" али биће боље за две године!

БЕОГРАД - Српска напредна странка прославила је јуче у седишту странке шести рођендан. Простор странке био је премали да прими и највиђеније напредњаке, а како је поручио председник Александар Вучић, ове године су одустали од раскошне прославе због тешке економске ситуације.
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

- Можда ћемо 2016, на осмогодишњицу странке, када животни стандард буде бољи, славити у другачијим условима. Наша странка је за само шест година успела да промени политику и понашање политичара, који су трајали деценијама. Наш посао није да се додворавамо грађанима Србије, него да доносимо одлуке које не морају да се допадну већини, али које значе бољу будућност за нашу децу, бољу економију и привреду Србије.
Прочитајте још:

БАБИЋ: ДС је као ебола!

Протест Радикала у суботу!

Напредњаци морају да доносе тешке одлуке јер претходне власти то нису чиниле, него су само гледале како да добију изборе. Политичку сцену смо окренули наопачке - рекао је лидер напредњака и додао да и данас чује неке који о тој странци говоре „најразличитије глупости“ - до тога да далеководи изазивају рак, али је важно да странка покаже озбиљност и одговорност. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА