Најновије

ЗАХАРЧЕНКО: Заузећемо Славјанск, Краматорск и Мариупољ!

Премијер Доњецке Републике Александар Захарченко објавио је да је могућа обнова ратних дејстава на територији Новоросије.
Александар Захарченко (Фото: Новороссиа)

Александар Захарченко (Фото: Новороссиа)

„Биће још један тежак период ратовања. Ми имамо намеру да заузмемо Славјанск, Краматорск и Мариупољ. Та три важна града су наша и биће поново наша. Имамо намеру да их повратимо. Зато нису искључена нова тешка ратна дејства“ - открио је Захарченко, не прецизирајући да ли ДНР има намеру да крене у заузимање побројаних градова или ће сачекати украјинску офанзиву коју је најавио Игор Стрелков, па после њеног одбијања - у наставку - ослободити градове без којих ДНР, у најмању руку, није комплетна. Овакво помињање Славјанска, Краматорска и Мариупоља, са којим би ДНР имала велику поморску луку, фактички значи само једно: те градове ћемо преузети овако или онако, ни под којим условима их нећемо препустити Кијеву.
Прочитајте још:СЗО: Ебола је још увек опаснаЏорџ Сорош напао Русију и Путина!
Захарченко је са жаљењем оценио да од мира засад нема ништа јер примирје поштује само Доњецка Република, али се није ни на који начин осврнуо на упозорење Стрелкова да се Украјинци спремају за блиц-криг чији циљ ће бити заузимање Доњецка и Макејевке. Извор: Факти.орг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА