Најновије

Студентима прете хладним радијаторима

БЕОГРАД - Иако је грејна сезона почела 15. октобра, Филозофски факултет још није оспособио своје радијаторе, а студенти који блокирају његов рад смештени у холу зграде сматрају да је то покушај управе да их одврати од њихових захтева.
Илустрација (Бањалука.цом)

Илустрација (Бањалука.цом)

Због тога су незадовољни академци јуче сазвали конференцију како би се умотани у ћебад, назебли и са шољицом чаја пожалили да желе да их застраше. Делегат Самоорганизованог студентског покрета, која није желела да јој се открије идентитет, рекла је за Курир да је ово покушај кршења права студената на самоорганизовање и слободно мишљење. - Овде смо шћућурени као пингвини. Ужасно је хладно, па покушавамо да се угрејемо ћебићима и топлим напицима. Многи од нас су се прехладили, имају кијавицу, али постали смо само солидарнији и упорнији да наше захтеве истерамо до краја - рекла је она.
Прочитајте још:

Данас је Света Петка

Mагла отежава саобраћаj

Како каже, продекан за финансије пробао је да их фотографише без дозволе. Студенти који протестују захтевају да се спречи увођење плаћања буџетским студентима за више од 60 пријављених бодова, да се за самофинансирајуће студенте плаћање бода смањи са 2.000 на 1.500 динара по боду, да могу бесплатно да пријаве испите и добију диплому без надокнада. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА