Најновије

(ВИДЕО) Инцидент на Вучићевом предавању

Предавање Александра Вучића у амфитеатру Лондонске школе економије прекинуо је  Никола Сандуловић, који се представио као председник Републиканске партије и саветник Зорана Ђинђића.
Александар Вучић (Фото: Сајт Владе Србије)

Александар Вучић (Фото: Сајт Владе Србије)

Сандуловић је са својом адвокатицом, која је седела крај њега, покушао да полемише са Вучићем док је у руци држао некакав диск. Прекидан смехом из публике, на српском језику је рекао како су избори били нерегуларни. Његова адвокатица је потом повишеним тоном изјавила како је Вучић "претио Сандуловићу". Вучић је одговорио да Сандуловић никада није био асистент Зорана Ђинђића, како се представља. - Драги пријатељи, могу да кажем да је ово изванредан политички поклон за мене. Цела Србија зна ко је овај човек - рекао је Вучић.
Прочитајте још: Где је најбоље живети у Србији?
Сандуловић је некада радио у обезбеђењу премијера Зорана Ђинђића. Сандуловићу је 2010. године у Земуну постављена бомба под аутомобил. Он је повређен експлозији и детонација га је избацила из аутомобила, док су тројица његових пријатеља лакше повређени. Тада је изјављивао да иза напада стоји "голубарска мафија". Извор: Блиц/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА