Најновије

Вучић најпопуларнији политичар али изненађење ко је на другом месту!

БЕОГРАД - Српска напредна странка и даље ужива највеће поверење грађана - њих 46,7 одсто, за њом каска СПС, који подржава 13,3 одсто бирача. За ДС би гласало 6,5 одсто грађана, а за СДС 5,9 одсто бирача, док су све остале странке испод цензуса, показује најновије истраживање Нове српске политичке мисли.
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Премијер и лидер СНС Александар Вучић је, на скали од 1 до 5, најбоље оцењени политичар, а други је лидер ЈС Драган Марковић Палма. Вучић улива највише поверења грађанима (54,2 одсто), а са петоструко мање гласова прате га шеф СПС Ивица Дачић (10,5), Борис Тадић (5,1), Расим Љајић (3,7).
Прочитајте још:

Наставља се осипање ДСС-а

ЕУ укинула санкције против Слободана Милошевића!

Тренутно стање у Србији, на скали од 1 до 5, грађани су оценили двојком. Улазак у ЕУ подржава 54,4 одсто грађана, противи му се 30,4 одсто, док је за улазак у НАТО 11,9 одсто, а против 71,9 одсто. За савез с Русијом је 70,1 одсто испитаника, а против 15,4 одсто. Најпопуларнији страни лидер у Србији је председник Русије Владимир Путин (37,8 одсто), а следи га немачка канцеларка Ангела Меркел (10 одсто).Резултати истраживања, спроведеног у октобру на територији Србије без КиМ на 1.050 испитаника, показују да се војна парада допала грађанима - 71,1 одсто је дало позитивну оцену. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА