Најновије

Велики ИКТ догађај у Београду

БЕОГРАД - БВФ (Belgrade Venture Forum), највећи иновациони и инвестициони форум у региону, одржаће се од 5. до 7. новембра трећу годину за редом у хотелу Метропол Палас (Metropol Palace), овог пута под слоганом "Иновације за свет".
Belgrade Venture Forum (Фото: webdesignlists.com)

Belgrade Venture Forum (Фото: webdesignlists.com)

На њему ће се пред више од 50 инвеститора из целог света представити 33 најиновативније идеје из 11 земаља, изабране међу више од 130 пријављених. Инвеститори који ће доћи овим поводом у Београд управљају фондовима вредним више од милијарду евра и спремни су да уложе од 25.000 до више милиона евра по компанији.
Прочитајте још:Елита и псеудоелита
Скупиће се и 7 акцелератора, представити своје програме и повести дискусију о пословном моделу акцелератора и његовим правим дометима: Startlabs, Eleven, Lunchub, Hub:Raum, BuildIt Hardware Accelerator, Opifer и iCatapult. На веома јаком панелу о фондовима се очекују објаве и новитети о фондовима који тек треба да крену да раде у Србији. Биће присутни и EarlyBird и SpeedInvest фондови специјализовани за инвестиције у онлине продају, од које се тек очекује велики раст у овом региону. Извор: Правда / startit.rs  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА