Најновије

(ВИДЕО) ЈОШ ЈЕДАН БЛАМ УКРАЈИНСКЕ АРМИЈЕ: "Тајна акција" размештања ракетног система С-300

УКРАЈИНА - Код града Одесе, у Украјини, грађани су забележили кретање чудног војног конвоја, а по свему судећи, украјинска армија сада има још један "бисер" који ће остати запамћен у низу њихових катастрофалних грешака и бламова.
Гас, гас... :) (Фото: e-news.su)

Гас, гас... :) (Фото: e-news.su)

Наиме, министарство одбране Украјине је, после реакције грађана Одесе који су уочили војни конвој и снимили га, саопштило да нема разлога за панику и да је све под контролом министарства одбране Украјине, али ево о чему се заправо ради. Украјинска војска је ракетни систем С-300 покушала да замаскира натписом "УКРГАЗ" желећи грађанима да представи овај систем као неку врсту гасних цеви.  Грађани су забележили размештање ракетног система С-300, а иако је ово требала да буде тајна акција украјинске војске, нису успели да преваре чак ни обичне грађане.
Прочитајте још:Стрелков: У Кијеву су на власти сатанисти!
Ракетни систем С-300 је иначе страховито моћан и има домет прецизног гађања чак до 300 километара. Тренутно се снимци и фотографије ракетног система и овог катастрофалног покушаја тајне акције војске Украјине шире друштвеним мрежама и руским и украјинским медијима. Погледајте: Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА