Најновије

Српско-хрватско јединство: Додик и Човић договорили формирање власти

MOСTAР - Делегациjе СНСД и ХДЗ БиХ договориле су данас у Mостару да ће ове две странке бити осовина власти на нивоу БиХ и сарађивати у успостављању власти на нивоу ентитета и кантона.
Додик (Фото: Сајт председника Р.Српске)

Додик (Фото: Сајт председника Р.Српске)

"Kључна питања су решена, сада треба да се испрофилише представник Бошњака", рекао jе председник СНСД Mилорад Додик новинарима после састанка. Додик jе нагласио да партнерство ХДЗ БиХ и СНСД траjе дуги низ година и да ће бити настављено и убудуће, изразивши уверење да ће сарадња бити успостављена и на ентитетским и на кантоналним нивоима.
Прочитајте још:Ханка Палдум хоће да се нагоди са Србином кога је мучила у логору!
Oн jе наjавио и да ће сутра у Зворнику са коалиционим партнерима, СП и ДНС, бити постигнут договор о формирању власти у РС. Човић jе казао да ће ХДЗ БиХ, СНСД као и трећа, бошњачка, победничка странка СДA, чинити власт на свим нивоима, подсетивши да jе jуче разговарао са замеником председника СДA Бакиром Изетбеговићем. И Додик и Човић сматраjу да ће власт на свим нивоима бити формирана у што скориjе време, и то на нивоу РС и у кантонима до краjа новембра, а на нивоу БиХ до краjа године, обjавила jе РTРС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА