Најновије

Чарли Шин се враћа у серију "Два и по мушкарца"

Глумац Чарли Шин, који је избачен из серије у марту 2011. године, тврди да су креатори серије "отворени" за предлог да се појави у завршници серије.
Чарли Шин (Фото: Википедија)

Чарли Шин (Фото: Википедија)

Чарли Шин могао би поново да заигра у серији "Два и по мушкарца". Глумац, који је избачен из серије у марту 2011. године, након низа свађа са сценаристима и продуцентима ЦБС-а сада тврди да су креатори серије "отворени" за предлог да се појави у завршници серије. "Дефинитивно бих то урадио. Ако ме буду желели ја ћу се појавити. Дугујем и себи и гледаоцима неку врсту завршетка", рекао је Чарли а преноси британски Индепендент додајући да његов повратак и те како има смисла. На питање како би се његов лик поново вратио у серију имајући у виду чињеницу да је убијен, Шин је договорио да има сјајну идеју али да не жели да је ода.
Прочитајте још:Глумица Слобода Мићаловић пала кроз прозор!Неда Украден има 40 година млађег дечка!
Како је истакао на крају, креатори серије знају да он жели да се врати а он зна да су они "отворени" за ту идеју и да је довољан само један састанак како би се договорили о свему. Дванаеста и последња сезона "Два и по мушкарца" већ је почела да се приказује у САД. Након што је Чарли Шин избачен из серије, његово место заузео је Ештон Кучер. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА