Најновије

Ево због чега се Америка захваљује Србији

ВАШИНГТОН - Државни секретар САД Џон Кери упутио је писмо премијеру Србије Александру Вучићу у којем се, у име председника Барака Обаме, захваљује Србији за подршку међународној коалицији у борби против "Исламске државе".
Бела Кућа (ФОТО: whitehousemuseum.org)

Бела Кућа (ФОТО: whitehousemuseum.org)

У писму државног секретара САД посебно се наглашава захвалност Србији за њену посвећеност међународном миру и одлучност да се супротстави овој терористичкој организацији, саопштено је из Владе Србије. Кери је похвалио лидерску улогу српског премијера у напретку дијалога Београда са Приштином и оценио да би пуна примена бриселског споразума из априла 2013. године знатно допринела убрзању процеса европских интеграција Србије, те донела већу стабилност региону.
Прочитајте још:

Селаковић: Тајкуни би да сруше власт

Скуп Трилатералне комисије отвара премијер Вучић – долазе и Додик, Ђукановић и Иванов!

- САД су спремне да тесно сарађују са Србијом током њеног председавања ОЕБС-ом 2015. године. Снажно консултативно лидерство ОЕБС-а је у овим тренуцима од посебног значаја, с обзиром на то да се Европа суочава са једним од најтежих изазова за своју безбедност у последњих неколико деценија, закључује се у Керијевом писму који је упутио Вучићу. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА