Најновије

Глумица Слобода Мићаловић пала кроз прозор!

ТРЕБИЊЕ - После Емира Кустурице и Сергеја Трифуновића незгоду на снимању филма „На млечном путу“ доживела је и Слобода Мићаловић.
(Принтскрин: Пинк)

(Принтскрин: Пинк)

Глумици је, како сазнајемо, као и прослављеном редитељу, главе умало дошао магарац. Слобода је добила задатак од редитеља Кусте да скочи с прозора у седло магарца који је стајао поред куће, али се животиња баш у том тренутку измакла и лепа глумица националног театра незгодно је пала. - Задобила је озбиљне повреде. Имала је модрице и подливе по рукама и телу, а цурила јој је и крв на неколико места. Лекар јој је одмах указао помоћ и саветовао да направи неколико дана паузе. Магарац је врло непоуздана животиња и поред времена највише прави проблема екипи током снимања у Требињу. Кустурица се озбиљно повредио на снимају кад је пао са животиње - каже извор.
Прочитајте још:

Неда Украден има 40 година млађег дечка!

Слобода Мићаловић Ћетковић, као и сваки велики професионалац, овом инциденту није хтела да придаје велику важност, као ни томе што екипа филма већ месецима има проблем с лошим временом и пеховима. - Добро сам, хвала на питању. Не знам шта бих могла да поделим с вама. Нико се није уротио против филма и нас. На снимању се дешавају разне ствари. Све је у реду - каже Мићаловићева. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА