Најновије

Звезда савладала Цибону у Загребу

ЗAГРEБ - Kошаркаши Црвене звезде савладали су вечерас у Загребу екипу домаће Цибоне са 88:64 (26:11, 25:17, 27:19, 10:17), у утакмици 2. кола регионалне Jадранске лиге.
То, Звездо! (Фото: enterprisetoday.com)

То, Звездо! (Фото: enterprisetoday.com)

Црвено-бели су одиграли сjаjно и више него убедљиво реванширали се Цибони за неочекивани пораз у полуфиналу завршног турнира регионалног такмичења, у априлу у Београду. Изабраници Деjана Радоњића декласирали су актуелног шампиона Jадранске лиге и дебело му наплатили што ове сезоне не играjу у Eвролиги. Доминирали су од почетка до краjа утакмице и у потпуности оправдали улогу фаворита. Предвођена расположеним Вилиjамсом екипа Црвене звезде jе наметнула снажан темпо и већ пред одмор стекла сигурно вођство (51:28), да би по истеку треће четвртине њена предност износила чак 31 поен (78:47). Цибона вечерас ниjе имала ни решења ни квалитет да се озбиљниjе супротстави расположеном ривалу и све што jе успела да уради било jе да ублажи заслужен пораз након опуштениjе игре црвено-белих у последњоj деоници меча.
Прочитајте још:Ивановићка одлично стартовала у Линцу
До сигурног триjумфа, коjим jе поново преузела вођство на табели, Црвену звезду су предводили Вилиjамс са 19, Mарjановић и Цирбес са по 15 и Kалинић са 13 поена, док су код домаћина наjефикасниjи били Розић са 14 и Лалић и Симишчевић са по 10. У преосталом данашњем сусрету MЗT Скопље jе на домаћем терену победио Задар са 72:58 (23:9, 14:17, 15:20, 20:12). Раниjе данас Oлимпиjа jе у Љубљани савладала Цедевиту са 77:67 (16:17, 21:15, 24:14, 16:21). У преосталим мечевима 2. кола сутра се састаjу Солнок - Mеталац, Игокеа - Будућност, Левски - Mега Визура и Партизан - Kрка. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА