Најновије

Шешељ долази у Србију ради лечења на ВМА?!

Лекарски тим из Србије предвођен доктором Милованом Бојићем, који је ове недеље прегледао Шешеља у Хагу, утврдио је да је његово здравствено стање изузетно озбиљно и да се Шешељ налази у животној опасности.
Војислав Шешељ 12 година у Хагу (фото: ICTY)

Војислав Шешељ 12 година у Хагу (фото: ICTY)

Лидер радикала Војислав Шешељ, коме је почетком месеца дијагностификована метастаза рака на јетри, могао би ускоро да буде пребачен на лечење у Београд, највероватније на ВМА, објавио је “Информер”. Лекарски тим из Србије предвођен доктором Милованом Бојићем, који је ове недеље прегледао Шешеља у Хагу, утврдио је да је његово здравствено стање изузетно озбиљно и да се Шешељ налази у животној опасности. Подсетимо, шеф правног тима за одбрану лидера радикала Зоран Красић рекао је да Шешељ нема одговарајућу и благовремену здравствену заштиту. Он је казао да радикали траже да му се обезбеди одговарајућа здравствена заштита или да ће у супротном 8. новембра отићи у Хаг да протестују и траже да Шешеља пусте на слободу. - Данас му је хитно потребна слобода да дође кући и да му се овде пружи адекватна здравствена заштита – рекао је Красић и додао да је Шешељ невина особа.
Прочитајте још:Омбудсман: Нотари су уведени на погрешан начинАмбасадор Албаније: Рама ће отићи у Прешево
Он је рекао да су у Хашком трибуналу извештај ултразвука који су показали Шешељу прекрили белим папиром на месту на коме је била написана дијагноза. Красић је навео да је Хашки трибунал још 2006. тражио од Шешељеве супруге Јадранке да после посета супругу не обавештава јавност о његовом здравстевном стању, што од других није тражено. Извор: Информер, Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА