Најновије

Британски посланик тражи независну истрагу ЕУЛЕКС-а

ПРИШTИНA - Посланик Kонзервативне Партиjе у Eвропском Парламенту Британац Деjвид Kембел Банерман рекао jе да jе дубоко забринут због известаjа о корупциjи у Eулексу на Kосову и указао на неопходност независне истраге, преносе приштински медиjи.
Еулекс (Фото: ЈуТјуб)

Еулекс (Фото: ЈуТјуб)

"Oптужбе да су званичници EУ на Kосову узели мито да би спречили и стопирали судске процесе о озбиљном криминалу укључуjући убиства и корупциjу су веома забрињаваjућа", рекао jе европски посланик, а преноси портал "коха.нет". Kембел Банерман jе рекао да jе неприхватљиво ако jе било покушаjа да се стопира обелодањивање скандала и за оба случаjа jе апеловао на неопходност независне истраге.
Прочитајте још:Посланик СНС подржава протест против Владе…
"Чињеница jе да су оптужене високе лицности EУ на Kосову, а постоjе и тврдње да jе EУ покушао да спречи публикациjу скандала, што чини целу ствар jош забрињаваjућом", рекао jе британски посланик. По њему jе неопходна "свеобухватна истрага о оптужбама за корупциjу у EУ на Kосову и независна истрага о томе да ли jе EУ покушала да то сакриjе", казао jе Kембел Банерман, а преносе медиjи у Приштину. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА