Најновије

СРПСКА МИСИЦА ДОЖИВЕЛА ПАКАО У АЛБАНИЈИ: Вређали су ме на сваком кораку

Зорјана Кањуга, српска манекенка, једва је извукла живу главу из Албаније, где је недавно учествовала на избору Бест модел интернешенел.
Ипак није све тако слатко и лепо као на слици (Фото: Фејсбук)

Ипак није све тако слатко и лепо као на слици (Фото: Фејсбук)

Распламсале емоције народа који тамо живи због прекинуте утакмице Србија - Албанија у великој мери су утицале на то да се манекенка осећа лоше. - У току десетодневног такмичење обилазили смо разне градове и стално смо носили ленте с називом земље коју представљамо. Људи на улици, кад би видели моју ленту, посматрали су ме мрко, а често су и узвикивали: „Не, Србија“ - прича манекенка и наставља: - У клубу су ме провоцирали тако што су рукама направили симбол њиховог орла са заставе и упирали га у мене. Један дечко ми је пришао и рекао ми: „А ти си та што каже ‚Уби Шиптара‘“.
Прочитајте још: Дроном снимају свадбена весеља
Зорјана је доживела непријатност и у једној емисији. - Гостовали смо у емисији „Зоне е лире“, која је ишла уживо. Водитељ је покушао да ме испровоцира. Једно од питања било је шта мислим ко је крив за инцидент на утакмици. На све те провокације ја сам се само смешкала - завршава Зорјана. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА