Најновије

АФЕРА СЕКС-СНИМЦИ: Прво падају макрои, водитељке и певачице!

БЕОГРАД - Први на удару у истрази елитне проституције и компромитујућих снимака са српским политичарима који су доспели у руке страних тајних служби биће макрои певачице и водитељке, сазнаје Курир.
Проституција (Фото: ЈуТјуб)

Проституција (Фото: ЈуТјуб)

Српска полиција започела је, као што је Курир већ писао, опсежну истрагу о елитној проституцији и том приликом дошла до сазнања да су стране службе дошле у посед тајних порно-снимака српских анимир-дама с појединим бившим и садашњим министрима. Према нашим сазнањима, истрага је показала да су снимке доставиле две жене у чијим рукама је ланац проституције - прва је бивша невенчана жена једног од вођа „земунског клана“, а друга је супруга познатог бизнисмена.
Прочитајте још: Златни примерци књиге „Руско искуство“ на промоцији у Руском дому
Многи на тапету - За њих већ постоје одређена сазнања и прве ће се наћи на удару надлежних органа. Проверава се због чега су страним службама доставиле компромитујуће снимке наших политичара. Од одговорности неће моћи да побегну ни водитељке ни певачице које су у томе учествовале. Сада се утврђује да ли су оне знале да о свему постоје видео-записи - открива извор Курира. Наш саговорник каже и да истрага води до макроа који је познати ТВ водитељ, а у јавности се појављује с девојкама, којима је заправо само параван. - Водитељ ради на ТВ с националном фреквенцијом и често излази са анимир-дамама и представља их као своје девојке. Међутим, он их у ствари тако промовише и оне касније заврше у рукама бизнисмена, политичара... - наводи извор Курира. Добривоје Радовановић, криминолог, каже да би порно-снимци, кад би доспели у јавност, озбиљно нарушили углед наших политичара у међународној јавности и указује да би стране службе могле да их користе за уцену. Политичари лака мета - Уколико политичари који су на снимку имају породицу, онда су они и те како подложни уценама. Тајне службе их имају у шаци, могу да их користе за прибављање докумената, врбовање, да им стоје на располагању - упозорава он. Истрага о елитној проституцији води се у највећој тајности, а међу анимир-дамама су, према полицијском списку, многе јавне личности, популарна певачица и њена сестра, некадашња манекенка која је писту заменила водитељским послом, али и многе друге даме из света естраде. Реакције политичара Борислав Стефановић (ДС) Политичари имају право на приватан живот Чињеница је да су се порно-снимци много пута до сада користили ради уцењивања политичара, много је таквих примера. Тачно је да су се политичари одрекли приватности, али је њихова ствар шта раде у приватном животу. Игор Бечић (СНС) Обелоданити имена свих који су на снимцима Треба истражити до краја ко је све од политичара на тим снимцима. Било је доста таквих случајева, као и приватних журки бизнисмена, па чак и криминалаца. Сигуран сам да нема никог из СНС. Константин Самофалов (СДС) Важније је решавање других проблема Не желим да коментаришем. Политичка и економска ситуација у земљи су такве да грађани од политичара очекују решење нагомиланих проблема, а не коментарисање сензационалистичких тема. Чињенице - Тарифа за ноћ с најпознатијим елитним проституткама износи и до 5.000 евра - Просечна цена анимир-дама је око 2.000 евра за ноћ - Осим у Црној Гори и Београду, приватне сесије се организују и у Војводини Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА